Despre Compania Noastra 

 

Investim in viitor

 

  1. Compania SC ALGAP SRL reprezinta prosperitate si stabilitate. Plantata ferm in industria agricola vine in intampinarea dumneavoastra cu o oportunitate de a utiliza resursele energetice regenerabile. Misiunea noastra este sa va oferim energie verde pentru un viitor curat
 

Parcursul Dezvoltarii SC ALGAP SRL

 
 

Inceput de drum

Compania a fost creata pentru a indeparta pericolul concentrarii pe un singur domeniu de activitate. In anul 1996 a fost infiintata pentru a activa in ascendentul sector al agriculturii romanesti, insa abia in anul 2004 a cunoscut o crestere rapida plasand-o imediat intre firmele importante din sector, unde, prospera practicand tehnologii la cele mai inalte standarde.

 
 

proiecte accesate

Profitand de faptul ca Romania este o tara in plina dezvoltare economica ce incearca sa ofere numeroase proiecte pentru dezvoltarea tehnologica, SC ALGAP SRL a reusit pana in prezent sa acceseze nu mai putin de 3 proiecte europene: 

       - SAPARD 2005, achizitii de utiliaje agricole;

       - SAPARD 2006, achizitii de utilaje agricole;

       - FEADR 2009/2010, achizitii de utilaje agricole si mijloace de transport.

 
 

privim inainte

Datorita domeniului in care ne desfasuram activitatea, dezvoltarea unui produs secundar ca brichetarea biomasei, a venit ca un pas natural pentru echipa bine formata din compania noastra care avea deja la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a face acest pas.

Investitia catre energie verde nu poate fi un pas gresit niciodata iar cu ajutorul experientei acumulate si tratand viitorii clienti cu aceiasi seriozitate cu care sunt obisnuiti si clientii din prezent speram sa aducem pe piata un produs care isi va demonstra de la sine calitatile benefice si va reusi sa salveze padurile noastre.